emotivna objava

Vedran Ćorluka donio najtežu odluku u karijeri otkad je na nagovor Slavena Bilića stigao u Lokomotiv iz Moskve, ali najvažnije nije rekao: Ovaj trenutak je morao doći...

01.04.2021 u 10:02

Bionic
Reading

Kao što se moglo i očekivati bivši hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka na kraju sezone, kada mu i službeno istekne ugovor, napustiti će moskovski Lokomotiv

Sve navijače i ljubitelje nogometa 35-godišnji Vedran Ćorluka putem društvenih mreža objavio je emotivno pismo u kojem piše da je donio odluku te kako nakon devet godina napušta Moskvu.

'Draga crveno-zelena obitelji, nije mi lako ovo napisati, ali, nažalost, ovaj trenutak je morao doći. Želim vas obavijestiti da po završetku sezone dolazi vrijeme za oproštaj. Želio bih vam zahvaliti na prekrasnih devet godina; od prvog dana kada ste me prihvatili kao svog i pokazali mi da je igranje za ovaj klub velika privilegija. Vaša ljubav i vaše poštovanje prema meni zauvijek će mi ostati u sjećanju. Naravno, zajedno smo imali loše sezone, ali bilo je i onih u kojima smo se zabavljali i slavili osvojene naslove i trofeje do kasno u noć', napisao je Ćorluka u svom emotivnom obraćanju dodavši:

'Želim se zahvaliti svima meni dragim ljudima; trenerima, suigračima i onima s kojima surađujem i radim rame uz rame devet godina, zbog njih će ovaj klub biti moja velika ljubav cijeli život, a Loko je zauvijek stekao svog pravog obožavatelja. Sezona još nije gotova, a završiti ćemo je što bolje možemo' dodao je Ćorluka koji je u moćni ruski klub stigao 2012. iz Tottenhama (tada je bio na posudbi u Bayeru, op.a.) na inzistiranje tadašnjeg trenera Slavena Bilića.

U tih devet godina Ćorluka je s Lokomotivom osvojio naslov prvaka 2017/18., tri domaća kupa te jedan Superkup. Zasad nije jasno odlazi li Ćorluka u igračku mirovinu ili će pred kraj karijere prihvatiti ponudu nekog drugog zainteresiranog kluba. Nema sumnje kako će se prvo posvetiti obitelji, supruzi Franki i jednogodišnjem sinu Viktoru.