iskreno priznala

Franka Batelić otkrila čime je naljutila Vedrana Ćorluku: 'Ali to je toliko godina odricanja i jednog ludog života'

11.03.2021 u 12:40

Bionic
Reading

Lijepa pjevačica uvijek izazove oduševljene reakcije svakom svojom novom objavom, no pratitelji se nekako najviše vesele kad nešto napiše i pokaže svog jednogodišnjeg sinčića Viktora koje također rado dijeli na društvenoj mreži. Sada je otkrila koja od objava nije dobro sjela njezinom suprugu

Franka Batelić je svojim gostovanjem otvorila novu sezonu popularne emisije 'Dalibor Petko Show' na CMC televiziji u kojoj se prisjetila svojih 'najpoznatijih' objava na društvenim mrežama, ali i koja je objava naljutila njezinog supruga, Vedrana Ćorluku. Bila je to Frankina posveta njegovom oproštaju od reprezentacije 2018. godine.

‘Vedran se jako ljutio na tu objavu. Rekao je što ja sad imam pisati toliko emotivno, kad on nije ništa objavio. Ali to je bilo toliko godina odricanja i jednog ludog života. Ljudi ne mogu ni zamisliti načina na koji oni žive', priznala je pjevačica.

  • +13
Franka Batelić Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Progovorila je i na temu Eurosonga te izjavila da je to iskustvo koje ju je u potpunosti promijenilo: 'Taj put nisam mogla prestati plakati i mislim da dugo neću doživjeti ništa slično. Promijenilo je način na koji gledam svoju karijeru, nastupe'. Komentirala je i primjedbe da joj se tijekom izvedbe nešto dogodilo s trepavicom jer joj je oko izgledalo kao da 'visi'. 'Imam takvo oko, polukrivo, tako da nisam kriva ni ja, a ni trepavica', ispričala je kroz smijeh Franka.