invazija na milano, ali...

Važno upozorenje iz Dinama; na crnom tržištu su se pojavile ulaznice za utakmicu s Atalantom

20.11.2019 u 12:01

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama u utorak (26. studenog, 21 sat) u Milanu igraju susret 5. kola Lige prvaka protiv Atalante. U rekordnom roku je rasprodan kontingent od 4000 ulaznica koliko je Dinamo dobio za tu utakmicu, no odmah je proradilo i crno tržište, veći broj ulaznica našao se u preprodaji

Zato su iz Dinama odlučili odmah reagirati i upozoriti vjerne navijače da ne kupuju ulaznice na crnom tržištu...

'GNK Dinamo dobio je informacije i saznanja o određenom broju ulaznica za utakmicu Lige prvaka Atalanta BC - GNK Dinamo koje se nalaze u neovlaštenoj preprodaji na crnom tržištu i na online servisima koji nisu ovlašteni za prodaju ulaznica GNK Dinamo.

Prema uputama talijanskih vlasti upozoravamo sve navijače koji su kupili ili koji će kupiti takve ulaznice da neće moći ući na stadion San Siro u Milanu zbog personalizacije svake ulaznice i osobnih podataka koji moraju biti istovjetni na ulaznici i na osobnom dokumentu s kojim navijači ulaze na stadion.

Policija je obaviještena o saznanjima o preprodaji određenog broja ulaznica, što je u načelu kažnjivo prema Prekršajnom zakonu.

  • +56
Dinamo - Šahtar, 4. kolo Lige prvaka, 2019/20. Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

GNK Dinamo ovim putem ističe da su jedina ovlaštena prodajna mjesta ulaznica GNK Dinamo Ticket point kod stadiona Maksimir i servis za online prodaju ulaznice.hr.

GNK Dinamo ne odgovara za bilo kakve sporne situacije i nepravilnosti kod kupovine ulaznica na crnom tržištu ili putem online servisa koji nisu ovlašteni za prodaju ulaznica GNK Dinamo, a na kojima se u ponudi mogu pronaći ulaznice za utakmice Dinama. Navijači putem svih kanala koji nisu Ticket point ili ulaznice.hr kupuju ulaznice na vlastitu odgovornost', stoji u priopćenju Dinama.

  • +29
Dinamo Šahtar Liga prvaka 6.11.2019. navijači Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL