Liga nacija logo sponzori

hns otkrio detalje

Važna obavijest za hrvatske navijače koji još nemaju ulaznicu za finale Lige nacija

Bionic
Reading

Kultni stadion nizozemskog velikana, Feijenoorda, u srijedu je 'disao' za Hrvatsku. Istina, možda je hrvatskih navijača bilo nešto manje od domaćih, ali nizozemski su navijači posve nadglasani. Možemo si misliti kako će tek biti u nedjelju na finalu Lige nacija

S obzirom na to da prodaja ulaznica ide apsolutno putem Uefinih kanala, u Hrvatskom nogometnom savezu nemaju točan podatak koliko je 'papirića' završilo u rukama hrvatskih navijača.

Kako je rekao glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak, u prvom je kontingentu za naše navijače bilo namijenjeno 13.000 ulaznica, što je 25 posto kapaciteta stadiona De Kuip.

Međutim, naknadno je ipak još bilo ustupljeno koja stotina ulaznica više. Naravno, bilo je hrvatskih navijača i po tribinama koje su bile namijenjene za Nizozemce, što znači da su se Hrvati snalazili na razne načine, samo kako bi bili uz Vatrene.

Nakon ulaska u finale, logično je za očekivati, kako će još veći broj naših navijača poželjeti doći na tu utakmicu i podržati Modrića i ekipu do prvog zlata.

Ali, prema riječima Packa, 'u ovom trenutku, dodatnih ulaznica nema'.

'Svi koji su se u travnju predbilježili za ulaznice, dobili su i potvrdu da mogu na njih računati. Prema tome, očekujemo barem jednak broj navijača kao i na polufinalu. No, isto tako vjerujem, kada prođe druga polufinalna utakmica, između Italije i Španjolske, da će biti dostupno još ulaznica, jer interes u tim zemljama za ovo natjecanje nije toliko veliko. Dođe li do toga, promptno ćemo putem naših kanala obavijestiti navijače', s dosta optimizma naglasio je Pacak.

Ali bez obzira na to hoće li biti dodatnih ulaznica, sigurni smo da će u nedjelju opet De Kuipom odzvanjati hrvatska pjesma. Zabava je zagarantirana, jer Nizozemska je poznata i po pivu, uz koju je neizostavan dio i Čipi Čips, čija je posebna edicija premijeru imala baš zbog ovog natjecanja.

  • +58
Liga nacija: Nizozemska - Hrvatska, 14.6.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal