Liga nacija logo sponzori

klasa je vječna

Ronald Koeman otkrio što je rekao Luki Modriću; tako je to kad se velikan nakloni velikanu

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 15.06.2023 12:03
  • Objavljeno 15.06.2023 u 12:03
Bionic
Reading

Nizozemski izbornik Ronald Koeman (60) ostao je velik i nakon teškog 4:2 poraza od Hrvatske, a nakon utakmice je otkrio i o čemu je popričao s kapetanom 'vatrenih' Lukom Modrićem

Ronald Koeman (60) nogometna je legenda, jedan od najboljih nizozemskih nogometaša, a potom i više nego uspješan trener. Igrao je Koeman za Ajax, Barcelonu, PSV, Feyenoord, s Nizozemskom je 1988. godine osvojio EURO, s Barcelonom Ligu prvaka, a 1994. godine u dresu katalonskog velikana bio je i najbolji strijelac Lige prvaka!

I trenerska mu je karijera duga te više ili manje uspješna, ali klasa se vidi i osjeća. To je jednostavno tako jer klasa je vječna, a velikan će uvijek prepoznati velikana.

Tako je i Ronald Koeman iskoristio priliku te u posljednjim trenucima utakmice, kad je već bilo jasno da je Hrvatska pobijedila njegovu Nizozemsku 4:2 iskoristio priliku da još jednom stisne ruku Luki Modriću.

Naš je kapetan u 119. minuti izašao iz igre te je napravio počasni krug oko terena, a cijeli ga je De Kuip ispratio ovacijama. Aplaudirali su i hrvatski i nizozemski navijači, svima je jesno da je Luka jedan i jedini.

  • +58
Liga nacija: Nizozemska - Hrvatska, 14.6.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Na putu prema našoj klupi Luka Modrić je morao proći i pored Nizozemaca, a u tom je trenutku Koeman prišao našem kapetanu, srdačno ga je zagrlio, pružio mu ruku i čestitao. Razmijenili su par riječi, a Modrić je krenuo dalje...

Nakon susreta Ronald Koeman je otkrio što je rekao Modriću.

'Čestitao sam mu na španjolskom i rekao 'odlična utakmica', kazao je Koeman i nastavio:

'Kad imate 37 godina i odigrate tako dobro skoro 120 minuta, tako dobro na lopti, to zaslužuje ovacije', zaključio je nizozemski izbornik.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal