VIŠAK U REALU

Van Nistelrooy želi u Liverpool ili Arsenal

26.11.2009 u 15:09

Bionic
Reading

Napadač madridskog Reala Ruud van Nistelrooy, kojem su dali slobodne ruke, izrazio je želju da se vrati na Otok. Njegova bi prva želja, prije Arsenala, bila Liverpool, što se i čini pametnijim jer 'redsima' ne cvatu ruže

Obostrano nezadovoljstvo na relaciji Real - Van Nistelrooy moglo bi rezultirati odlaskom nizozemskog igrača već tijekom zimskog prijelaznog roka. Tim prije što je Ruudova želja nastupiti na SP-u u Južnoafričkoj Republici, a tome se može nadati samo ako bude igrao. Bivši napadač Manchester Uniteda izrazio je želju za povratkom na Otok, s time što se, prema pisanjima nekih britanskih medija, Nizozemac želi skrasiti u Liverpoolu ili Arsenalu.

Iako je teško predvidjeti gdje bi Ruud na kraju mogao nastaviti karijeru, nekako se čini izglednijom solucija da dođe u grad The Beatlesa. Naime, Toores je jedini pravi napadač u Benitezovoj momčadi, a 'redsi' nakon ispadanja iz Lige prvaka utjehu moraju tražiti u domaćem prvenstvu, u kojem su jednako loši, na sedmom mjestu ili u 'utješnoj' Euro ligi. Međutim, i tu postoji problem jer Benitezu su dali 'samo' 20 milijuna funti za pojačanja, a može ih trošiti tek u ljetnom prijelaznom roku.