NERVOZAN NA MOTORU

Valentino Rossi ritnuo ženu nogom i sada mu prijeti tužba!

15.11.2016 u 12:48

Bionic
Reading

Tijekom posljednjeg MotoGP vikenda sezone Valentino Rossi u Valenciji je nervozno nogom odgurnuo jednu navijačicu koja se našla na putu njegovom skuteru. Ana Cabanillas Vazquez sada prijeti tužbom...

Rossi nije omiljen u Španjolskoj još od 2005. godine kada je u Jerezu izgurivanjem u pijesak Setea Gibernaua u posljednjem zavoju osigurao pobjedu. Žestoki dueli s Lorenzom i Marquezom tijekom godina nisu mu također donijeli puno simpatija na Pirinejskom poluotoku, a incident koji se dogodio ovog vikenda u Valenciji ponovo je uzburkao strasti i Valentino je postao glavna tema španjolskih medija.

Rossi je ovaj put nogom odgurnuo jednu navijačicu prolazeći kroz gužvu sa svojim skuterom i još joj dobacio neka gleda gdje stoji.

Španjolski mediji taj su nestašluk povezali s ključnim događajem prošle sezone, kada je u Maleziji nogom srušio Marca Marqueza i zaradio kaznu starta sa zadnjeg mjesta na posljednjoj utrci sezone, što ga je koštalo naslova prvaka.

Gospođa pak najavljuje tužbu.

'U prvi mah mi se činilo da je to napravio slučajno, ali nakon pregledavanja snimke shvatila sam da je to bio namjerni udarac nogom. Imam malu modricu na nozi, no namjeravam ga tužiti. Da nije bilo namjerno, ne bih to napravila. Ispričao mi se, ali ne prihvaćam ispriku,' izjavila je za Marcu ljutita Ana Cabanillas Vazquez.

Pravni stručnjaci ipak ne vjeruju da može dobiti na sudu, a iz Yamahe optužuju ženu da je osoba koja želi iskoristiti situaciju i na silu izvući novac...