TRAŽI SE VEZNJAK

Valencia skuplja pojačanja: Je li Alen Halilović sljedeći?

13.01.2017 u 17:33

Bionic
Reading

Španjolski mediji tvrde kako je prelazak Simeonea Zaze u Valenciju sada stvar formalnosti, a na listi želja klub s Mestalle visoko se nalazi i naš Alen Halilović...

Valencia igra katastrofalno ove sezone i nalazi se na 17. mjestu Primere, s realnim izgledima za ispadanje iz lige. Bivši prvak Primere, osvajač Kupa UEFA i dvostruki viceprvak Europe iz sezone u sezonu igra sve gore pod novim vlasnikom Peterom Limom, biznismenom iz Singapura koji ništa dobro nije donio klubu.

Ove zime momčad će se morati znatno pojačati kako bi izbjegla sramotu relegacije, a prema tvrdnjama španjolski medija, prvo pojačanje već je osigurano. Nakon što se nije proslavio u redovima West Hama, Simone Zaza trebao bi sljedećih dana preći u Valenciju i pojačati njezin napad.

Dnevnik Marca kao i pojedini njemački meediji naglašava kako se na listi želja 'šišmiša' nalazi i Alen Halilović koji bi dobro došao posrnuloj veznoj liniji.

Naš 20-godišnji nogometaš nije se uspio nametnuti u HSV-u i traži novu sredinu, no za njega je zainteresirano pregršt klubova Primere, a spominje se i talijanska Roma. Odlazak na posudbu u Valenciju za njega ne bi bilo loš, jer momčad igra slabo i trebao bi se relativno lako izboriti priliku, a iskazati se u uglednom klubu moglo bi biti dobro za nastavak njegove karijere...