UZ FANTASY NA WEMBLEY

Uz idealnu ekipu osvojite put na finale Lige prvaka!

19.10.2012 u 12:18

Bionic
Reading

Drugo kolo tportalovog fantasyja je iza nas, a danas kreće novo kolo u kojem možete osvojiti vrijedne nagrade

Natjecanjem u MAXtv Prva liga Fantasyju možete osvojiti vrijedne nagrade poput putovanja na finale Lige prvaka u Londonu, zatim SONY LCD TV, Playstation, a tu su i nagrade za najbolje igrače kola: nogometna lopta, prijenos sljedećeg kola i sportska torba.

Svako kolo nagrađujemo pet najboljih korisnika, a ukupni pobjednik moći će ispuniti san i naći se na stadionu Wembley u Londonu na finalu Lige prvaka.

Sljedeći tjedan LP

Sljedeći tjedan ne zaboravite sastaviti svoju momčad za Champions League fantasy. Čekaju vas bogate nagrade i naravno put na finale LP u London za dvije osobe. Bolje ne može!

Želite sa sobom povesti prijatelja ili člana obitelji? Dovoljno je samo pokazati nogometno znanje i umješnost! Pridruži se nadmetanju u sklopu tportalovog fantasy menadžera i osvoji dvije ulaznice za London, a i druge atraktivne nagrade!

U dosadašnja dva kola kao najbolji izbor pokazali su se nogometaši Ante Budimir (Inter), Ivan Vuković (Hajduk), Mijo Caktaš (Hajduk), Ivan Miličević (Osijek), Marko Lešković (Osijek)… a cijeli popis možete vidjeti u prilogu.

Igrači - ukupan broj bodova (klikni za povećanje)

MAXtv Prva liga Fantasy
Momčadi - poredak (klikni za povećanje)

Igrači - broj bodova u 2. kolu (klikni za povećanje)

Tko će biti iznenađenje ovog kola? Treba li uzimati igrače koji igraju u najvećim klubovima ili držati onih iz 'manjih' klubova? Sve su to pitanja na koje morate sami dati odgovore. Ukoliko budu točni, možda ćete se upravo vi naći u avionu za Londonu na dan finala Lige prvaka.

Rok za spremanje momčadi u MAXtv Prva liga Fantasyju je petak, 19. listopada 2012, u 18.59 sati!

Stoga, trk po prijavu za fantasy menadžer!