SPOSOBNOST I POŠTENJE

Uvijek ih pljuju i napadaju sa svih strana, a Davor Šuker im je jasno poručio...

09.07.2017 u 14:35

Bionic
Reading

Zbog uspješnog nastupa u suđenju utakmica Hrvatski Telekom Prve lige Sudačka komisija HNS-a organizirala je zajednički 51. seminar nogometnih sudaca i 25. seminar kontrolora sudaca

Seminar je održan od 6. do 9. srpnja 2017. u hotelu Golfer u Sv. Martinu na Muri, A sve je nazočne pozdravio Davor Šuker, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, koji se osvrnuo na dosadašnje suđenje i na promjenu sastava Sudačke komisije.

'Ako u prvom dijelu prvenstva nije bilo dobro, u drugom je bilo vrlo dobro! Promijenili smo sastav Komisije, usuglasili drukčije kriterije te način i mogućnosti avanziranja; ne stiže se iz osnovne škole na fakultet, napredovanje i stasanje je dugo, bitno je da vodeći među vama sude češće, da hvataju formu i zalet za međunarodne stadione. Vi možete daleko, vi niste lošiji od stranih vedeta', poručio je Šuker, a prenosi hns-cff.hr.

'Na nama je da se najbolji profiliraju i forsiraju, da sude stalno, da stječu rutinu, sigurnost, klasu. Moramo se promijeniti, moramo se svi potruditi i cilj će napokon biti ostvaren. Uvijek ću biti na strani sudaca, samo naprijed. Imate moju maksimalnu podršku, molit ću da dobijete što više utakmica vani. Budite to što jeste: sposobni i pošteni, sudite ono što vidite i što vam srce kaže,' dodao je Šuker uz zahvalu za učinjeno te poželivši uspješno suđenje u novoj nogometnoj sezoni.