LJUTNJA IZ SVLAČIONICE

Utučeni igrači Hajduka nisu se mogli suzdržati; evo što su sve izgovorili poslije izgubljenog Kupa

24.05.2018 u 08:35

Bionic
Reading

Poslije izgubljenog finala Kupa od Dinama (0:1) u Hajdukovoj svlačionici vladali su razočaranje i bijes. Reakcije nogometaša splitske momčadi bile su usmjerene prema sucima

Oko sokolovo je u svojoj analizi potvrdilo da je Hajduk drastično oštećen, a iz splitskog kluba su na ironičan način čestitali – sucima. I sami akteri na terenu iz redova Hajduka ponajviše su pričali o 'ljudima u crnom' koji su ih zavili u -crno.

>> Atraktivna policajka u pratnji navijača plijenila pozornost uoči finala Kupa!

  • +21
Hrvatski kup, finale: Dinamo - Hajduk Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Kapetan 'bilih' Zoran Nižić nije se suzdržavao kada je upitan za komentar o utakmici.

'Baš me zanima što će reći Mateo Beusan, tko je sada oštećen. Nije lako igrati kada protiv sebe osim Dinama imaš i ljude u crnom', izjavio je stoper za Hrvatski radio, a nešto kasnije pred novinarima ponovio svoje mišljenje:

'Da je sudac svirao penal i dao crveni karton to bi u potpuno drugom smjeru usmjerilo utakmicu. Finale ne smije imati ovakve pogreške.'

Ahmed Said bio je sudionik jedne sporne situacije kada mu je dosuđeno zaleđe u trenutku kada ga je srušio s leđa Perić. Inače, zaleđe nije postojalo pa se tako igrač Dinama izvukao bez isključenja.

'Danas smo igrali protiv Dinama i sudaca', kratak je i jasan bio Said.

  • +15
Sukob Torcide i policije na finalu Kupa 2018. Izvor: Cropix / Autor: Emica Elvedji / CROPIX

Veznjak Mijo Caktaš imao je dva zicera, on je događanja na travnjaku opisao jednom riječju 'sramota' pa pred medijima pokazao svoj stav.

'Ove greške sudaca su neprihvatljive. Nije nam suđen čisti penal, svirano nam je zaleđe koje nije bilo. Razočaran sam na suđenje, ali ponosan sam na suigrače, kako su odigrali. Šteta što nismo osvojili naslov, ali iz svlačionice smo izašli uzdignutih glava,' govorio je Caktaš te zaključio:

'Ostali smo bez trofeja, ali to možemo ovaj put zahvaliti gospodinu Zebecu. U dvije čiste situacije on nije sudio nijednu.'

>> Katastrofalna greška pokopala Hajduk, Gavranović Dinamu donio dvostruku krunu!

  • +22
Atmosfera u Vinkovcima uoči finala Kupa 2018., Dinamo - Hajduk Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX
  • +3
Atraktivna policajka uoči finala Kupa Dinama i Hajduka Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL