Dva dana nakon potresa

Uslijed pandemije koronavirusa legendarni skijaš Natko Zrnčić Dim završio na operaciji zbog bolova: Danas jesi, sutra nisi

26.03.2020 u 15:10

Bionic
Reading

Bivši uspješni hrvatski skijaški reprezentativac Natko Zrnčić Dim u utorak navečer u Kliničkom bolničkom centru Zagreb zbog neizdrživih bolova u predjelu trbuha

Odmah po dolasku na zagrebačko Rebro u KBC umirovljeni skijaš je dan kasnije hitno operiran.

'Danas jesi, sutra nisi. Zbrinuli me i operirali slijepo crijevo na KBC Rebro. Dobro se oporavljam', napisao je 34-godišnji Zrnčić Dim na svom Instagram profilu.

Naravno, zbog pandemije koronavirusa i strogih pravila u bolnici posjete mu nisu dozvoljene, a također su mu rekli kako brzo odlazi na kućnu njegu kako se ne bi dugo zadržao u bolnici zbog širenja virusa.

Nema sumnje kako će ožujak 2020. Natko Zrnčić Dim zapamtiti za cijeli život jer mu se puno toga dogodilo. Sedmog ožujka proslavio je 34. rođendan, a već sljedećeg tjedan na snagu je nastupila karantena i zabrana putovanja zbog pandemije koronavirusa da bi ga kao i sve Zagrepčane u nedjelju u 6:24 ujutro probudio stravičan potres u kojem je teško stradala stara gradska jezgra i jedna 15-godišnja djevojčica izgubila je život. Samo dva dana nakon potresa završio je u bolnici u KBC Rebro na operaciji slijepog crijeva nakon čega ga opet čeka - karantena.