SASTANAK ČELNIKA I STRUKE

Uprava Hajduka Vučeviću dala zadnje upozorenje

14.04.2011 u 20:46

Bionic
Reading

Trener momčadi s Poljuda Goran Vučević nije smijenjen, ali svaka sljedeća utakmica za njega bi mogla biti kvalifikacijska. Loši rezultati stavili su ga pod povećalo šefova kluba

Na Poljudu su se sastali predstavnici uprave i struke Hajduka. Kvartet Petroslav Sapunar, Josip Grbić, Ivica Kalinić i Goran Vučević sjeli su za isti stol i otvoreno porazgovarali o porazu u Varaždinu i onome što Hajduka očekuje u nastavku sezone. Zajednički je zaključak onaj da je svaka sljedeća utakmica važna, tako i ona prva, subotnja protiv Karlovca na Poljudu, u kojoj svi očekuju pobjedu i da Hajduk konačno krene u pozitivan niz.

Čelnici Hajduka tvrde da transfer lista ne postoji te da su svi igrači još uvijek pod posebnim povećalom stručnog stožera te će se moći dokazati do kraja sezone.

Vučević je izvijestio nadređene o putu u Rim i sastanku s Edorardom Rejom te se od njega očekuje da ono što je iznio upravi provede u djelo. Sportski direktor Ivica Kalinić potpisao je produženje ugovora do 2012. pa je tako Hajduk barem riješio to pitanje za narednu sezonu, a Vučević, premda i on ima još dvije godine ugovora, sasvim će sigurno na ljeto pod posebno povećalo čelnih ljudi Hajduka zbog nedopušteno loših rezultata na početku proljetne sezone.