ZVIJEZDA IZ CHELSEAJA

United dogovara najskuplji transfer u svojoj povijesti!

22.01.2014 u 11:02

Bionic
Reading

Manchester United je čvrsto odlučio dovesti zvijezdu konkurenta Chelseaja i odmah su znali da će ih to jako puno koštati. Ali, pišu 'otočani' spremni su na rizik...

United je ove sezone izgubio tradicionalnu probojnost po krilima i odlučili su to sanirati dovođenjem Juana Mate. Španjolac zbog slabije defanzivne strane nije u prvom planu trenera Chelseaja Josea Mourinha i Londončani su sinoć Unitedu poručili - vaš je za 40 milijuna funti.

Prema pisanju raznih engleskih medija iz Uniteda su odgovorili - U redu. Trener Manchestera David Moyes je navodno već naložio da se pripremi službena ponuda kako bi se ovaj transfer mogao što prije realizirati.

Mata bi Unitedu neizmjerno dobro došao


Pređe li Mata u redove 'crvenih vragova' bit će to najskuplji transfer u povijesti kluba. Do sada rekord drži Dmitar Berbatov za kojega je United Tottenhamu prije pet godina platio 30.75 milijuna funti, a Matu sigurno neće dobiti za manje od 35. Ako u dogovor ne uključe Waynea Rooneya za kojega je Chelsea dugo zainteresiran, ali Moyes to svakako želi izbjeći.