TO BI BIO POSAO

Unatoč krizi, u Italiji prizivaju veliki transfer Kalinića!

18.03.2016 u 10:06

Bionic
Reading

Nikola Kalinić ne briljira u 2016. godini u napadu Fiorentine, no talijanski mediji svejedno su se raspisali o njegovom transferu u Napoli gdje bi zamjenio Gonzala Higuaina kojeg želi Jose Mourinho...

Hrvatski 28-godišnji napadač zabio je tek jedan pogodak u novoj kalendarskoj godini, ali u Italiji ga i dalje iznimno cijene. Tako su se tamošnji mediji raspisali o njegovom prelasku iz Fiorentine u Napoli sljedećeg ljeta, gdje bi zamijenio Gonzala Higuaina, najboljeg strijelca Serie A.

Prema toj teoriji Argentinac je velika želja Josea Mourinha koji bi trebao preuzeti Manchester United i neće štedjeti novac da ga dovede u svoj novi klub.

Ipak, transfer Kalinića zasad je čini se tek fantazija talijanskih medija, ako je vjerovati njegovom menadžeru.

'Čitao sam o tome u novinama, ali nitko me nije zvao. Zasada igrač želi zahvaliti treneru Sousi na povjerenju, a kasnije tko zna,' izjavio je Tomislav Erceg za Lady Radio pa se osvrnuo na golgetersku krizu:

'U karijeri jednog napadača ima ovakvih trenutaka. On naravno nije sretan jer želi stalno zabijati. Prvi dio sezone je bio sjajan, ali trenutno se muči pronaći put do gola. Možda i ekipa u zadnje vrijeme igra lošije, a protiv Verone nije zabio zbog odličnih obrana golmana. U nogometu je također važna i sreća. Nije lako preći u različitu i bolju ligu i raditi velike stvari. On je u tome uspio već u prvoj godini.'