POJAČANJE KK ZAGREB

Umjesto u Zadar Marko Car došao kod Jusupa!

08.01.2013 u 15:41

Bionic
Reading

Nakon što su se Cedevita i njen novi trener Aco Petrović zahvalili braniču Marku Caru, nije mu trebalo dugo da pronađe novi klub

KK Zagreb, koji je prošle godine bio jedini naš predstavnik u Euroligi, od jeseni 2012. krenuo je u potpunu rekonstrukciju momčadi. Osim što je klub doživio udarac ostavši bez ABA lige, drugi udarac doživjeli su kada su klub napustili 17-godišnji Mario Hezonja i 18-godišnji Dario Šarić, a treći udarac bio je kada ih je nakon sjajnih predstava napustio iskusni Hrvoje Perić (pronašao je angažman u Italiji).

Na koncu je trener Danijel Jusup dobio u Marku Caru pojačanje koje će vrlo kvalitetno moći pokriti poziciju braniča i igrača koji može 'svakome zabiti 20.'

Kako doznajemo, dan prije četvrtfinalne kup utakmice protiv Cibone, Car je potpisao ugovor s KK Zagreb do konca sezone 2012/13.

Hoće li Car zaigrati protiv Cibone u srijedu u 18 sati, teško je reći. Prema prvim informacijama, vjerojatno neće, ali nema sumnje kako će 27-godišnji Car, koji je svoju najbolju košarku igrao u Zadru, biti veliko pojačanje za klub iz Trnskog koji je trenutačno drugoplasirani u A-1 ligi.