Zahuktava se atmosfera

UFC objavio video od kojeg ćete se naježiti; Stipe Miočić poslao jasnu poruku Francisu Ngannou koji mu nije ostao dužan

08.03.2021 u 10:39

Bionic
Reading

UFC je objavio nabrijani video kao najavu za meč koji svi dugo čekaju

Stipe Miočić i Francis Ngannou će odmjeriti snage na UFC-u 260 koji se održava 27. ožujka. Amerikanac hrvatski korijena brani titulu prvaka teške kategorije po peti put u karijeri, a drugi puta će mu ju pokušati oteti baš Kamerunac. Kako se bliži meč, tako se i atmosfera sve više zahuktava.

UFC je u javnost pustio najavni video i oduševio sve navijače. Video je nazvan 'Dovoljan je sam jedan udarac', a time su htjeli poručiti kako svaki borac može pobijediti jednim udarcem i da nas čeka pravi spektakl.

'Ngannou ima nevjerojatan potencijal i strašne fizičke predispozicije, a Stipe je shvatio kako ga pobijediti. Stipe je u prvoj borbi primio nekoliko razornih udaraca, ali odlučio je da je pojas njegov i da ne ide nigdje', kaže slavni komentator Joe Rogan.

U videu Daniel Cormier i drugi borci pričaju o Miočiću kao najvećem teškašu svih vremena, a pojavljuje se i sami Stipe koji kaže kako je on prvak i to planira ostati i nakon borbe s Ngannoum. S druge strane, pojavljuje se i Kamerunac koji je odgovorio Amerikancu hrvatskih korijena.

'Stipe će zaspati, a ja ću postati prvak', poručuje Kamerunac.