prava poslastica

UFC došao na svoje: S Miočićem dogovorena nova superborba!

27.01.2018 u 08:52

Bionic
Reading

UFC je objavio kako će Stipe Miočić i Daniel Cormier biti treneri u 27. izdanju Ultimate Fightera, a zatim se i međusobno boriti u srpnju...

Podsjetimo, Dana White je nakon impresivne pobjede Miočića protiv Ngannoua izjavio da bi volio gledati njegovu borbu protiv aktualnog prvaka poluteške kategorije. Iako je Daniel Cormier u prvi mah otklonio mogućnost realizacije te ideje, čini se da su ga čelnici UFC-a uspjeli slomiti.

  • +7
Stipe Miočić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naime, elitna MMA organizacija objavila je kako će Miočić i Cormier biti treneri u redovitom reality showu Ultimate Fighter, a nakon što borci koje će trenirati odrade međusobne obračune, u srpnju bi se trebali i njih dvojica naći u istom oktogonu.

Superborba dvojice prvaka bit će na rasporedu 7. srpnja u Las Vegasu, a Cormier bi u slučaju pobjede postao tek drugi borac u povijesti UFC-a koji bi bio prvak u dvije težinske kategorije.

Stipe Miocic vs Francis Ngannou, najbolji trenuci meča

No, Stipe koji je očistio tešku kategoriju definitivno ima druge planove i za razliku od posljednjih nekoliko dvoboja u kojem su ga mnogi neopravdano gledali kao autsajdera, ovaj put će i u očima javnosti zasigurno biti u ulozi favorita...