OVISNI O FINACIJAMA

Udovičić bi došao, na potezu je Mladost

13.09.2010 u 10:49

Bionic
Reading

Nakon što je u subotu proglašen za najboljeg igrača europskog prvenstva u vaterpolu, Vanja Udovičić postao je i tema hrvatskih medija. Naime, spomenut je kao moguće pojačanje zagrebačke Mladosti

Najbolji igrač europskog prvenstva, ujedno i ponajbolji svjetski vaterpolist Vanja Udovičić, pred vratima je zagrebačke Mladosti. Namjerno kažemo pred vratima, jer iz kluba sa Save već su uspostavljeni kontakti s njegovim zastupnikom te su poznati uvjeti pod kojima bi Udovičić došao u Zagreb.

'Imao sam kontakte sa zastupnikom Vanje Udovičića. Htjeli smo ga dovesti, kontakt je uspostavljen i upoznati smo s njegovim uvjetima. Večeras će se sastati uprava kluba i onda ćemo znati dolazi li Udovičić ili ne', rekao je za tportal dopredsjednik Mladosti Boško Lozica.

Pretpostavljamo da Uprava treba vidjeti može li ispuniti njegove uvjete?

'Tako je. No moram biti iskren i reći da ti uvjeti nisu megalomanski, pogotovo kada je riječ o takvom igraču. Njihovi su uvjeti korektni. Međutim, mi smo, kao i cijeli hrvatski sport, u velikim problemima i moramo dobro odvagnuti možemo li podnijeti i taj financijski trošak.'

Zar je tako loše stanje u Mladosti?

'Imali smo velika dugovanja prema bivšim igračima i sada ih korak po korak uspijevamo riješiti i ispuniti. Platili smo i prijašnje poreze, financijski se izvlačimo, ali smo zato sada mnogo oprezniji. To je i razlog zašto ove sezone nismo doveli nijednog novog igrača. I zato moramo još jednom odvagnuti hoćemo li dovesti i Udovičića', zaključio je Lozica i odluku oko dolaska najboljeg srpskog igrača prolongirao do večernjih sati ponedjeljka.