PORAZ ZA POČETAK

U19 Euro: 'Suci su nas teško oštetili'

19.07.2010 u 11:39

Bionic
Reading

Najbolji hrvatski nogometaši u uzrastu U19 natječu se na europskom prvenstvu koje se održava u Francuskoj. U prvom kolu poraženi su od vršnjaka iz Španjolske, a slijede im dvoboji protiv Italije i Portugala

Hrvatska je povela spektakularnim golom Andrijaševića, ali mala furija, koja gaji identičan stil igre, uzvratila je preko Thiaga i Rodrija i upisala prva tri boda. Susret će izbornik Grnja i igrači pamtiti i po 55. minuti kada je pri rezultatu 1:1 Hrvatskoj poništen regularan gol za novo vodstvo.

'Pratio sam igrača ispred sebe, nakon Pamićevog ubačaja ušao na prvu vratnicu i zabio gol. Odmah sam znao da sam u dozvoljenoj poziciji, ali sudac je digao zastavicu. Tako je to kad igraš protiv velikih, dobro smo oštećeni. Ne samo taj gol, koliko samo prekršaja nije sudio na Ozobiću, zaustavio je Kramarića kada je trebao pustiti prednost', govori razočarano nesuđeni strijelac, Osijekov napadač Anton Maglica, za Sportske novosti.

U srijedu u 16 sati slijedi dvoboj s Italijom koja je u prvom kolu od Portugala poražena sa 2:0. U polufinale će ići dvije najbolje momčadi iz skupine, ali važno je izbjeći samo začelje jer će i treći izboriti plasman na SP U20 iduće godine u Kolumbiji.

'Mislim da ćemo talijane dobiti i da još uvijek možemo proći dalje', vjeruje Maglica.