OVO JE NEVJEROJATNO

U Zvezdi nemaju srama; zbog Vukovara su Euroligi prijavili Cedevitu

06.04.2016 u 13:54

Bionic
Reading

Vodstvo Crvene zvezde prijavilo je Cedevitu Euroligi zbog nevjerojatne stvari, odnosno jer je zagrebački klub odlučio prihod od utakmice koja se igra u petak donirati za obnovu vukovarskog vodotornja

Gosti su već osigurali četvrtfinale, a Cedevita nema nikakve šanse za prolaz, no tenzije su svejedno podigli ljudi iz Zvezdinog kluba prije svih predsjednik Nebojša Čović koji doniranje novca od ulaznica smatra provokacijom.

'Ne mislim da je to normalno, ali ako se vidi od koga dolazi i koliko Hrvati imaju frustracije od Srbije i Crvene zvezde, onda i ne čudi. Poznajemo dobro njihov mentalitet i nećemo nasjesti na njihove provokacije. O svemu smo obavijestili Euroligu jer se tako nešto nikada u povijesti nije dogodilo', rekao je Čović za Kurir i dodao:

'Žao mi je što je Cedevita to napravila, ali razumijemo ih budući da su nam mušterije na sportskom terenu. Nećemo im odgovoriti na isti način.'

Prvi čovjek Zvezde najavio je u u dvorani 'Dražen Petrović '(petak, 19 sati) i dolazak čak 1.000 njihovih navijača.

Inače, dok je Cedevita igrala u Beogradu u sklopu Eurolige, košarkaši našeg prvaka morali su slušati četničke pjesme, a u dvorani je bio i transparent koji je slavio ratnog zločinca Zdravka Tolimira.