MUDRAŽIJA ZABIO OBA GOLA

U svom je slavlju 'razljutio' Marka Livaju: Naravno da mu ne paše, ali...

17.03.2024 u 07:41

Bionic
Reading

Uz Nikolu Čavlinu koji je u 55. minuti 'skinuo' penal Marku Livaji, junak Lokomotivine 2:1 pobjede nad Hajdukom u 27. kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige je i 26-godišnji Zagrepčanin Robert Mudražija, dvostruki strijelac na Poljudu

Robert Mudražija junak je Lokomotive. Zabio je dva gola na Poljudu u pobjedi protiv Hajduka (2:1).

'Vrlo važna dva gola, borimo se za Europu. Mislim da smo taktički odigrali odličnu utakmicu, uz crveni karton koji nam je dosta pomogao. Kada je igrač u formi lopta ga hoće. Sve se poklopilo, rijetko se viđa da netko zabije dva gola na Poljudu', rekao je 26-godišnji veznjak 'lokosa', a potom je otkrio zanimljivu stvar.

'Nisam trenirao gotovo cijeli tjedan. Zbog udarca kojeg sam dobio i hematoma na mišiću nisam mogao stati na nogu. Do utakmice sam bio upitan, ali nema sretniji nitko od mene.'

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Koliko vam je isključenje Mikanovića olakšalo posao?

'To je usmjerilo utakmicu, rekao bih da je odlučilo. Bilo je na rezultatu 0:0, ali da smo bili mirniji na lopti mogli smo ranije riješiti utakmicu'.

Mogao se Hajduk vratiti u igru početkom drugog poluvremena, ali Čavlina je obranio jedanaesterac Livaji...

'Apsolutno. Čavlina je još jedan heroj. Čestitam cijeloj momčadi'.

Nakon prvog gola došlo je do sukoba s Livajom. Što se dogodilo?

'To je u žaru borbe, proslaviš pogodak malo burnije. Njemu kao kapetanu naravno da mu to ne paše, rezultat je takav, ali to je sve sport'.

Kakav je osjećaj igrati na Poljudu?

'Obožavam igrati na Poljudu. To su mi najdraže utakmice, posebno sam motiviran. Veliki derbi uz navijače. Gušt je igrati na takvom stadionu'.

Tko će biti prvak?

'Sve je otvoreno. Svaka utakmica se ide na nož. Sezona je odlična. Do kraja će biti zanimljivo', zaključio je Mudražija, a prenosi Dalmatinski portal.

Sažetak utakmice Hajduk - Lokomotiva 1:2 Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel
  • +19
27. kolo SuperSport HNL-a, Hajduk - Lokomotiva Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL