OČAJ U SPLITU

Marko Livaja iskreno komentirao reakciju Torcide nakon utakmice

16.03.2024 u 22:18

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka nakon 1:2 poraza od Lokomotive došli su pod sjevernu tribinu poljudskog stadiona. Nije bilo lako ni njima, ali ni Torcidi koja već godinama čeka naslov prvaka. A nakon ovakvog rezultata u 27. kolu SuperSport HNL-a, taj je naslov ipak za korak dalje

Kapetan momčadi Marko Livaja stigao je pod Sjever. Svjestan je propuštenog. I svog promašaja s bijele točke. Iako je zabio prekrasan gol u sudačkoj nadoknadi...

'Sigurno težak udarac za nas, za momčad, za cijeli klub, ali navikli smo. Nadam se da ćemo se dignuti. Mislim da su dva ključna detalja odlučila utakmicu, Mikanovićev crveni i moj penal. Da nismo dobili crveni...Dobro smo kontrolirali utakmicu do tada. Druga stvar moj penal u 55. minuti. Da sam zabio utakmica bi išla u drugi ritam. Mislim da bi čak izvukli pobjedu. Idemo se uzdignuti iz ovoga. Ima još devet kola, dva-tri derbija. Mislim da možemo biti pravi, nadam se da ćemo se vratiti na pobjedničke staze'.

Reakcija sjevera nakon utakmice?

'Dobro, to je sve normalno. Ključni moment, boriš se za prvenstvo, euforija, vruće glave. To je sve normalno, dio nogometa. Normalno da su reagirali. Mi moramo gledati sebe, izvući pouku iz ove utakmice i da više ne radimo ovakve greške'.

Koliko će biti teško čekati dva tjedna do iduće utakmice?

'Sigurno će biti teško. Imamo 15 dana da radimo, da se poboljšamo. Nadam se da ćemo izvući pouku iz ovoga i vratiti vjeru navijača i svih oko kluba da možemo biti prvaci. Mislim da ova ekipa ima kvalitetu. Pokazali smo to i s igračem manje, stvorili smo dosta šansi. Nadam se samo da ćemo ući 100 posto u ovih devet kola do kraja', zaključio je Livaja, a prenosi Dalmatinski portal.

Sažetak utakmice Hajduk - Lokomotiva 1:2 Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel
  • +19
27. kolo SuperSport HNL-a, Hajduk - Lokomotiva Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL