Gužve u maksimiru

U sat vremena navijači Dinama pokupovali sve ulaznice za derbi protiv Hajduka; ovakav scenarij neki nisu mogli ni zamisliti!

18.05.2022 u 15:13

Bionic
Reading

Iako je pitanje prvaka HT Prve lige riješeno u prošlom kolu, kada je Dinamo u gostima nadigrao Šibenik, iz Maksimira stiže vijest kako su sve ulaznice za subotnji derbi protiv Hajduka (Arenasport 1, MAXtv, 20h)- rasprodane

Iz Dinama su objavili vijest kako su sve ulaznice, nakon što su jutros puštene u prodaju, rasprodane u sat vremena.

'Ovim putem obavještavamo navijače o tome da su za utakmicu 36. kola HT Prve lige Dinamo - Hajduk na stadionu Maksimir u manje od sat vremena rasprodane sve raspoložive pojedinačne ulaznice', objavio je klub u kratkom priopćenju.

Naravno, treba reći kako je zbog sigurnosnih razloga (potres je oštetio istočnu tribinu) kapacitet stadiona već neko vrijeme smanjen pa je stoga logično da su ulaznice za posljednje kolo HT Prve lige – planule. Razlog je logičan jer ovakav scenarij neki nisu mogli ni sanjati.

Ipak je u pitanju proslava titule prvaka i to u derbiju protiv Hajduka koji je u prošlom kolu osigurao drugo mjesto na ljestvici, što je splitskom najbolji plasman u posljednjih deset godina.

Bili su blizu prvoj titulu prvaka nakon 2005., ali usprkos pojačanima i promjeni trenera – nisu uspjeli skinuti Dinamo s trona.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

No, kao što je poznato Hajduk ima priliku osvojiti jedan trofej i to pred svojim navijačima na Poljudu gdje ih 26. svibnja (MAXtv, HNTV) u finalu čeka Rijeka.

Kada je Dinamo u pitanju mnogi se pitaju hoće li Ante Čačić i dalje ostati na klupi kluba iz Maksimira. Što vi mislite?

Standings provided by SofaScore LiveScore