za hns-ovu stranicu

Kranjčar: Nedostaje nam Mandžukić ili napadač poput njega, ali imamo šanse ostvariti velik uspjeh

18.05.2022 u 12:06

Bionic
Reading

Bivši Vatreni i aktualni član stručnog stožera Hrvatske U-19, Niko Kranjčar, u razgovoru za Hrvatski nogometni savez otkriva svoja razmišljanja o brojnim temama

Kako se osjeća u novoj nogometnoj ulozi, koliko je posvećen trenerskom poslu, koliko ga nose emocije, kako pristupiti razvoju mladih nogometaša, što očekuje od Vatrenih u Kataru, koliko je svijetla budućnost hrvatskog nogometa...

'Imam sreću da sam odrastao uz prvog kapetana hrvatske reprezentacije, u mene je usađena emocija nošenja hrvatskog dresa i imam veliku potrebu to prenositi sljedećim generacijama. Temelj svega je ponos i čast igranja za hrvatsku reprezentaciju', istaknuo je između ostaloga Niko Kranjčar u razgovoru za službenu stranicu Hrvatskog nogometnog saveza.

'Ne prođe ni minuta da ne razmišljam o trenerskom poslu, jako sam posvećen tome. Svi mi koji radimo u hrvatskom nogometu imamo veliku odgovornost prema njemu. Mislim da je izvrsno što se sve veći broj reprezentativaca uključuje u rad HNS-a', poručio je Kranjčar.

najavljujemo

VELIKI INTEVJU S NIKOM KRANJČAROM ZA TPORTAL

Niko Kranjčar u velikom razgovoru za tportal, koji će biti objavljen u subotu 21. svibnja, otkrio je tko su mu omiljeni treneri, dotakao se prelaska u splitski Hajduk, Luke Modrića te koliko misli da će još igrati, a naravno vrlo je emotivno govorio i o svom ocu Zlatku.

Najavio je Kranjčar za HNS i nastup Hrvatske na SP-u.

'Nedostaje nam Mandžukić ili napadač poput njega, ali dečki koji su došli u reprezentaciju donijeli su neku novu dimenziju. Stvari se moraju poklopiti na velikim natjecanjima. Imamo najuspješnijeg izbornika u povijesti Hrvatske, stožerni igrači još su tu. Imamo šanse ostvariti velik uspjeh, no to ne ovisi samo o nama. Srebro na Svjetskom prvenstvu nije slučajnost i vjerujem da će se to ponoviti. Nakon '96. i '98. ljudi su rekli da se to neće nikad ponoviti. Povijest nam je pokazala da nema brige za hrvatsku reprezentaciju', rekao je.