NEIZVJESNOST

U Real Madridu to postaje zabranjena tema, a Zinedine Zidane više ni pred novinarima ne skriva da mu je muka od toga pitanja

01.03.2021 u 08:48

Bionic
Reading

U posljednjoj utakmici 25. kola španjolskog prvenstva igraju Real Madrid i Real Sociedad (ponedjeljak, 21 sat), a domaći strateg Zinedine Zidane ima sve manje živaca stalno odgovarati na jedno pitanje novinara

Uoči svake Realove utakmice provlači se ista tema, budućnost kapetana Sergija Ramosa kojem na kraju sezone ističe ugovor, a nema naznaka da bi se mogao potpisati novi. Dvije strane nikako da se usuglase oko uvjeta i iskusni stoper najvjerojatnije će poslije 16 godina napustiti Santiago Bernabeu.

Španjolske novinare naravno zanima ima li kakvih promjena u pregovorima, ali Zinedineu Zidaneu se ne da konstantno odgovarati na pitanja vezana uz to.

'Uvijek me pitaš isto - on je impresivan čovjek. Želim da opet bude spreman, ali osim toga, ništa drugo. U ponedjeljak imamo utakmicu', kratak i jasan je bio francuski stručnjak.

  • +2
Atalanta Bergamo - Real Madrid 0:1 (1/8 finala Lige prvaka) Izvor: EPA / Autor: PAOLO MAGNI

Inače, Sergio Ramos nije igrao za Real od 9. siječnja i remija s Osasunom kada je bilo 0:0. Početkom veljače morao je na operaciju koljena i mogao bi biti van terena do kraja ožuka ili početka travnja.

Uz Realovog kapetana najviše se spominje interes PSG-a i Manchester Uniteda, a iz pariškog kluba su čak i potvrdili da ih zanima transfer 34-godišnjeg stopera.