TOP TRANSFERI

U ovih pet majstora isplatilo se uložiti bogatstvo

06.02.2015 u 09:42

Bionic
Reading

Službena stranica Uefe svojim je čitateljima ponudila mogućnost da odaberu najbolje nogometne ransfere ovoga zimskog prjelaznog roka

Uefa.com navodi kako je glasovanju pristupilo više od 50 milijuna čitatelja, a najboljim zimskim poslom proglašen je potez Diega Simeonea koji je u Atletico vratio Fernanda Torresa. Dijete kluba vratilo se s europske Odiseje i u prvim utakmicama za Atletico zabijalo i Realu i Barceloni. 30 mu je godina, ima više nego dovoljno vremena za potpuno vratiti nekadašnji sjaj europske zlatne kopačke.

Odmah iza Torresa 'plasirao' se napadač iz Obale Bjelokosti Wilfried Bony koji je Swansea zamijenio Manchester Cityjem. Pellegrini je hitno trebao napadača kako bi ostao 'u koraku' s vodećim Chelseajem i navijači smatraju da je dovođenje Bonyja - pun pogodak.

Na trećem mjestu je još jedan napadač iz Obale Bjelokosti Seydou Doumbia. Iz moskovskog CSKA otišao je sa sjajnom statistikom, a sada će klasu nastaviti potvrđivati u redovima napadački raskošne Rome.


Još jedan dolazak u Italiju plasirao se među najboljih pet transfera ove zime. Možda i prenisko u poretku... Xherdan Shaqiri nije imao punu minutažu u Bayernu i odlučio je otići u Inter. Iduće sezone vrlo vjerojatno će apstinirati od Lige prvaka, ali crno-plavi iz MIlana slažu zanimljivu momčad u kojoj Shaqiri uz Kovačića može biti ključan faktor u sredini terena.

Popis zatvara prelazak Andrea Schürrlea iz Chelseaja u Wolfsburg. Svjetski prvak vratio se u domovinu za veliki novac, ali njegova je klasa neupitna i 'vukovi' dokazuju da planiraju ostati pri vrhu Bundeslige na dulje staze...

Originalan članak pročitajte ovdje