mourinho nije sretan

U Manchester Unitedu strahuju: Zlatanovoj eri u klubu došao je kraj!?

21.04.2017 u 09:35

Bionic
Reading

Jose Mourinho nije optimist kad je u pitanju ozljeda koljena Zlatana Ibrahimovića, a mnogi vjeruju da je Šveđanin izgubljen do kraja sezone. S obzirom da ima ugovor s Manchester Unitedom do lipnja, moguće je da je ovog četvrtka odigrao svoju posljednju utakmicu na Old Traffordu...

Iskusni 35-godišnji napadač utrpao je 28 golova ove sezone u svim natjecanjima za Manchester United, ali neće pamtiti po dobrome uzvratni dvoboj četvrtfinala Europske lige protiv Anderlechta.

Ovog četvrtka Ibrahimović je pri jednom zračnom duelu loše doskočio i ozlijedio koljeno, a bolna grimasa na licu jasno je pokazala da bi se moglo raditi o teškoj ozljedi.

Iako još nema konkrentnih informacija o težini ozljede, u Manchesteru se pribojavaju da je Ibra izgubljen do kraja sezone.

'Nisam optimist. Ovo nikako nije izgledalo dobro,' priznao je Jose Mourinho nakon utakmice.

S obzirom da Zlatan ima ugovor s ManUtdom samo do lipnja, moguće je da je dvoboj s Anderlechtom bio i njegov posljednji u crvenom dresu, a ako se ozljeda pokaže iznimnom teškom i bude zahtjevala polugodišnju pauzu, to bi mogao biti i kraj njegove karijere...