KAMO ĆE IVO?

U HSV-u jasni: Iličević mora biti prodan

18.12.2012 u 14:20

Bionic
Reading

Dani povremenog hrvatskog nogometnog reprezentativca Ive Iličevića u njemačkom Bundesligašu HSV-u su odbrojani. Ovu vijest potvrdio je sportski direktor Frank Arnesen

Iako je početkom studenog Arnesen rekao da će u zimskom prijelaznom roku klub napustiti vratar Jaroslav Drobny, branič Slobodan Rajković, veznjaci Per Skjelbred i Robert Tesche i napadač Marcus Berg, te da je naš reprezentativac siguran, blagdansko doba donijelo je loše vijesti za Iličevića.

'Iličević mora biti prodan,' rekao je kratko i jasno sportski direktor HSV-a.

'Ovo smo mogli i očekivati. Očekujem da ću se s vodstvom kluba sastati u narednih nekoliko dana i razgovarati o mogućnostima,' rekao je Iličevićev savjetnik Volker Struth.

Hrvatski veznjak doveden je prije svega 15 mjeseci iz Kaiserslauterna za četiri milijuna eura, a sada se HSV nada da će ga uspjeti prodati za dva do tri milijuna eura.

Prema prvim informacijama iz njemačkih medija, Italija, Rusija i Turska su Iličevićeve opcije, a Arnesen se pouzda u Struthovu menadžersku agenciju Sports Total, koja zastupa neke od ponajboljih njemačkih nogometaša poput Marca Reusa, Marija Götzea i Tonija Kroosa.