MLADE NADE LETE

U Hajduku opet sve pršti od optimizma

05.02.2011 u 13:44

Bionic
Reading

Unatoč neodlučenom ishodu 1:1, dvojica mladih nositelja Hajdukove igre, Dinko Trebotić i Mario Maloča zadovoljni su prikazanom igrom u susretu s bukureštanskim Dinamom i očekuju da će igra Hajduka rasti sve do početka prvenstva

U trećoj prijateljskoj utakmici u okviru priprema u Antalyji, Hajduk je remizirao s bukureštanskim Dinamom, klubom koji je izbacio na putu do Europske lige. Splićani su poveli preko Trebotića, no Rumunji su poravnali već u 13. minuti na 1:1, što je bio i konačni rezultat utakmice.

'Bila je teška, ali isto tako i zanimljiva utakmica. Dobro smo igrali, bili bliže pobjedi, ali na koncu je ostalo neodlučeno. Najvažnije da je sve prošlo bez ozljeda', rekao je mladi veznjak Hajduka Dinko Trebotić, koji se polako privikava na ulogu Ibričićeva nasljednika.

'Zadovoljan sam kako smo odigrali sve tri utakmice u Antalyji, naravno, kada se uzme u obzir to da smo u početnoj fazi priprema. Siguran sam kako će svaka sljedeća utakmica biti sve bolja i bolja.'

Trebotićev optimizam dijeli i stoper Mario Maloča.

'Utakmica je bila naporna, nakon sedam sušnih dana palo je malo kiše i učinilo teren težim nego što smo navikli. Naporno radimo, u ovom su nam razdoblju puno važniji treninzi nego utakmice i siguran sam da ćemo, kad nas trener počne osvježavati, biti sve bolji i bolji. Već sada taktički dobro stojimo na terenu, bolje igramo obranu i mislim da ćemo rasti iz utakmice u utakmicu', govorio je stoper Hajduka, koji vjeruje kako utrka s Dinamom još uvijek nije gotova.

'Dok ima šanse, nećemo se predavati, borit ćemo se, ako treba i poginuti do zadnjeg kola...'