A SADA EUROPA

U Dinamovoj svlačionici sreća i veselje, kapetan Arijan Ademi malo je 'bocnuo' nemoćnog rivala: Moglo je biti više...

14.08.2022 u 09:27

Bionic
Reading

Derbi SuperSport Hrvatske nogometne lige završio je slavljem Dinama nad Hajdukom 4:1, a svoje viđenje dvoboja dali su igrači pobjedničke momčadi

Podsjećamo, Hajduk je poveo golom u zadnjim trenucima prvog poluvremena kad je Jani Atanasov s više od 25 metara pogodio gornji desni kut Dinamovog gola. Izjednačujući pogodak za Dinamo postigao je Martin Baturina u 61. minuti preciznim udarcem sa 16 metara. Samo tri minute poslije preokret i vodstvo donio je Arijan Ademi pogotkom glavom. U 84. minuti za 3:1 Dinama pogodio je Amer Gojak. Konačnih 4:1 u prvoj minuti sučevog dodatka postavio je Mislav Oršić.

'Nemamo vremena za slavlje, jer nas u utorak čeka borba za Ligu prvaka. Ovo je naša najbolja ovosezonska utakmica, mislim da smo nadigrali Hajduk u svim segmentima igre. Zasluženo smo slavili, moglo je biti više golova razlike', rekao je kapetan Arijan Ademi.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

'Dominirali smo cijelom utakmicom, ali primili smo taj nesretni gol u zadnjim minutama. Znali smo da ćemo pobijediti i znali smo da smo bolji. Cijela je momčad zaslužila pljesak. Definitivno mi znači zabiti Hajduku, nije to mala stvar. Pogotovo da im zabijemo četiri gola. Idemo sad po pobjedu u Norvešku', dodao je Martin Baturina.

  • +23
Dinamo slavi s navijačima nakon pobjede u derbiju, 13.08.2022. Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov

'Želim se prvo zahvaliti treneru što mi je pružio priliku u derbiju. Drago mi je što smo pobijedili i što sam ja okrunio to pogotkom i tako pomogao momčadi. U prvom poluvremenu nam je nedostajao pogodak, a njihov nas nije uzdrmao. Dobro nam ide u HNL-u i u Europi i tako trebamo nastaviti', izjavio je Amer Gojak.

  • +41
Dinamo - Hajduk, 5. kolo SuperSpot HNL-a, 2022/23. Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore