ZANIMLJIVA SITUACIJA

U Dinamovoj skupini prvi put se dogodio trenutak kakav Liga prvaka nikad nije doživjela

07.11.2019 u 08:24

Bionic
Reading

U skupini C Lige prvaka u Milanu su Atalanta i Manchester City odigrali 1:1, a utakmicu je obilježila situacija koja se prvi put dogodila u ovom natjecanju

Podsjećamo, City je poveo u u sedmoj minuti golom Raheema Sterlinga, a gosti su u 43. minuti mogli načiniti veliki korak prema pobjedi, no Gabriel Jesus nije realizirao jedanaesterac promašivši cijela vrata. Atalanta je izjednačila u 49. minuti golom hrvatskog reprezentativca Marija Pašalića.

'Građani' su od 82. minute igrali bez isključenog vratara Claudia Brava koji je napravio prekršaj izvan kaznenog prostora. Zanimljivo, Bravo je ušao u igru početkom drugog poluvremena umjesto ozlijeđenog Edersona, pa je nakon njegovog isključenja morao stati Kyle Walker i dobro je obavio svoj zadatak.

  • +3
Atalanta - Manchester City, 4. kolo Lige prvaka, 2019/20. Izvor: EPA / Autor: PAOLO MAGNI

Zanimljivo, 36-godišnji čileanski golman upisao se u povijest Lige prvaka, jer je prvi isključeni rezervni vratar koji je isključen nakon što je u igru ušao kao zamjena.

'Često se smijem golmanima tijekom treninga, ali sada sam shvatio da je jako teško zaustaviti neke udarce iz prvog pokušaja. U Milano smo došli ne izgubiti i mislim da je bod vrlo dobar rezultat', rekao je Walker koji se u zadnjim minutama prisilno pretvorio u golmana.