ALEN JAKO TRAŽEN

U Bundesligi ga ne cijene, a u Španjolskoj se otimaju za Halilovića!

05.01.2017 u 16:42

Bionic
Reading

Prema tvrdnjama dnevnika AS, Alen Halilović bit će iznimno tražen tijekom zimskog prijelaznog roka, a uz Sporting iz Gijona i Betis koji su ranije spominjani, sada su se među zainteresirane poslodavce uključili Celta, Villarreal i Espanyol...

Naš mladi 20-godišnji veznjak prešao je prošlog ljeta iz Barcelone u HSV, nakon godine dana posudbe u Sportingu iz Gijona. Nažalost, u Bundesligi se nije uspio snaći i započeo je tek jednu utakmicu kao prvotimac, a trener Markus Gisdol posljednja dva mjeseca uopće ga nije koristio, čak ni kao rezervu.

Takva situacija neprihvatljiva je za Halilovića koji već ove zime traži novi klub, a španjolski mediji pišu da ga je Hamburg spreman dati ga na posudbu ili prodati ako se nađe netko tko je spreman investirati pet milijuna eura u Alena.

Posudba je u ovom trenutku realnija opcija, a dnevnik As tvrdi i vrlo primamljiva brojnim klubovima u Primeri. Otprije se zna da su za Alena bili zainteresirani Sporting Gijon i Betis, a sada spomenuti sportski list tom popisu dodaje još tri ugledna kluba: Celtu, Villarreal i Espanyol.

Zasad nije jasno tko je favorit u ovoj konkurenciji za dovođenje Halilovića, ali jasno je da ga u Španjolskoj itekako cijene, za razliku od Bundeslige u kojoj nikad nije dobio pravu priliku. Gotovo će se sigurno vratiti na Pirinejski poluotok tijekom siječnja...