NOVI PROJEKT?

U BiH uvjereni da Zdravko Mamić uskoro preuzima kontrolu nad Širokim Brijegom

14.10.2018 u 19:39

Bionic
Reading

Bosansko-hercegovački mediji raspisali su se ovog vikenda o mogućem preuzimanju Nogometnog kluba Široki Brijeg od strane Zdravka Mamića...

Podsjetimo, zbog nepravomoćne zatvorske kazne za malverzacije oko transfera tijekom rada u zagrebačkom Dinamu Zdravko Mamić napustio je Hrvatsku i sklonio se u Bosni i Hercegovini, a tamošnji mediji raspisali su se o njegovom navodnom planu da umjesto 'modrih' preuzme kontrolu nad Nogometnim klubom Široki brijeg.

  • +6
Zdravko Mamić na presici na kojoj je pokazao lažne SMS-ove Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov

Prvi je tu informaciju plasirao portal SirokiBrijeg.info koji je iz krugova bliskih Mamiću saznao da se sprema preuzeti ulogu savjetnika u klubu iz Širokog, kakvu je posljednjih godina obnašao i u Dinamu.

Riječ o klubu sa 70-godišnjom tradicijom, kao i solidnim omladinskim pogonom u kojem Mamić navodno vidi potencijal i namjerava mu pomoći da se izdigne iz prosječnosti.

Portal RadioSarajevo.ba pak iz svojih izvora unutar kluba doznaje da je ulazak Mamića skoro pa gotova stvar.

'S vremenom će se pomiriti i navijači kada vide da Mamić klubu počinje donositi trofeje, kakav je bio njegov slučaj s Dinamom, koji danas više nego uspješno igra u Europskoj ligi. Dinamo je možda, zahvaljujući Zdravku, i najorganiziraniji klub na prostoru bivše Jugoslavije', kaže njihov izvor u NK Širokom Brijegu.

Široki Brijeg dosad je dvaput osvojio bosansko-hercegovačku Premijer ligu, a ove sezone drži četvrto mjesto na ljestvici, sa čak devet bodova zaostatka za vodećim Sarajevom...