TO SE BLANKI NE BI DOGODILO

U Bayernu panika zbog glupog Götzeovog postupka

03.07.2013 u 14:30

Bionic
Reading

Nova zvijezda europskog nogometnog prvaka Bayerna Mario Götze izazvao je ljutnju čelnika kluba na svom jučerašnjem predstavljanju u Münchenu

Götze se na službenom predstavljanju pojavio u majici Nike. Što ne bi bilo ništa čudno da jedan od glavnih sponzora njemačkog velikana nije Adidas. Ova kompanija sportske opreme ne samo da je sponzor, već u svom vlasništvu drži i 9,1 posto dionica bavarskog kluba, a generalni menadžer Adidasa Herbert Hainer član je Upravnog odbora Bayerna.

'Slike s predstavljanja su nas neugodno iznenadile, bila je to povreda ugovora jer se radilo o službenom eventu kojeg je organizirao Bayern. O cijeloj situaciji smo već raspravili s čelnicima kluba', poručili su iz Adidasa.

'Ova majica nam je promakla u velikoj gužvi i zbog toga veoma žalimo. Uvjeravamo Adidas da se ovo više nikad neće ponoviti', rekao je Markus Horwick, direktor medijskih operacija Bayerna.

Jedan od najvećih talenata svjetskog nogometa, 21-godišnji ofenzivni veznjak preselio je u Bayern iz redova Borussije Dortmund za 37 milijuna eura odštete.