POGLEDAJTE TE BISERE

Tvrdoglavi F1 razbijač ne želi prestati s divljanjem!

08.01.2013 u 18:03

Bionic
Reading

Pastor Maldonado najavio je da će i u 2013. godini ostati ekstremno agresivan jer vjeruje da mu takav stil donosi uspjeh u F1.

Bivši GP2 prvak u Formuli 1 odradio je dvije sezone u kojima se proslavio brojnim sudarima i redovitim razbijanjem Williamsovog bolida kojeg vozi. Ostaje u sjećanju kako je majstorski zakucao u ogradu Lewisa Hamiltona u Valenciji ove godine, kao i ničim izazvan udes u završnici utrke u Melbourneu, a šlag na tortu Maldonadovih gluposti dogodio se na domaćem terenu u Venezueli, gdje je tijekom F1 demonstracije pred oduševljenim fanovima iz nepoznatog razloga razbio skupocjeni bolid. No, vjeruje da je s njegovim stilom vožnje sve u redu.

'Svaki put kad šećem hodnikom u svojoj kući i vidim sve što sam osvojio zahvaljujući svojem stilu znam da moram nastaviti ovim putem,' izjavio je 27-godišnji Pastor Maldonado za španjolsku Marcu, pa dodao:

'Imao sam sudare s drugim vozačima, ali ne samo prošle sezone, nego i prije. No to me odvelo do pobjede u svakom natjecanju u kojem sam se natjecao. To mi daje snage da nastavim, jer znam da mogu i dalje napredovati.'

Podsjetimo, osim po sudarima Pastor se prošle godine istakao i iznenađujućom pobjedom u Barceloni, čime je pokazao da mu ne nedostaje brzine, samo razuma.

Maldonadovi sudari