MAKSIMIR U TIŠINI

Tužan dan! Komemoracija i sahrana Ivana Turine

17.05.2013 u 11:16

  • +8

Komemoracija za Ivana Turinu

Izvor: Pixsell / Autor: PIXSELL

Bionic
Reading

U loži Maksimir na stadionu u 11 sati održala se komemoracija u čast Ivana Turine, a istog dana u 13.30 na Miroševcu je bila sahrana hrvatskog vratara

Petak je bio dan posvećen iznenada preminulom Ivanu Turini, dan kada su oni koji su ga najviše voljeli imali priliku za posljednji pozdrav. Obitelj, prijatelji, suigrači, treneri i poznanici oprostiti su se od voljenog golmana. Doputovala je i momčad AIK-a. Iako Šveđani samo dva dana kasnije imaju prvenstvenu utakmicu, u Zagreb je stigla cijela ekipa s obiteljima te Uprava kluba jer i tako žele pokazati koliko im je Ivan značio.

'Mi smo te beskrajno voljeli, ali Bog te volio više', s tom rečenicom koju mu je rekla supruga Senka završio je govor predsjednik Dinama Mirko Barišić.


I Ivan Leko je održao govor na komemoraciji.

'Ne mogu prihvatiti da više nije među nama. Poznavao sam ga od mlađih pionira i bilo je nemoguće ne voljeti ga. Igrački su nam se putevi razišli, ali privatno ne, svaki smo se dan čuli i ne mogu vjerovati da se naši brojni zajednički planovi neće ostvariti,' pričao je Leko.

Na sahrani je bilo oko 1500 ljudi. Suze se nisu mogle zaustaviti na posljednjem pozdravu prerano preminulom omiljenom 'Joji'.