želi otpisanu zvijezdu

Tudor odlučio pomoći Barceloni riješiti veliki problem?

02.11.2017 u 17:27

Bionic
Reading

U Barceloni više ozbiljno ne računaju na Ardu Turana, ali nisu ga uspjeli prodati ovog ljeta. Turski dnevnik Fanatik tvrdi da ipak postoji zainteresirani kupac, a radi se o Igoru Tudoru i njegovom Galatasarayju...

Podsjetimo, iza 30-godišnjeg turskog veznjaka burna je godina tijekom koje je odbio jednu ponudu iz Kine koja ga je mogla učiniti jednim od najbogatijih nogometaša svijeta, a također se svađao s turskim izbornikom Terimom, fizički napao jednog novinara, da bi u Barceloni ove jeseni ispao iz svih kombinacija trenera Valverdea pa više uopće ne igra.

Katalonski klub bezuspješno je pokušao prodati Ardu Turana ovog ljeta, no turski dnevnik Fanatik tvrdi da bi ove zime otpisana zvijezda ipak mogla napustiti Barcelonu.

Naime, Galatasaray kojeg vrlo uspješno vodi Igor Tudor želi ga u svojim redovima tijekom proljetnog dijela sezone, kao i u Ligi prvaka sljedeće godine, gdje bi klub trebao igrati s obzirom da sigurno vodi na ljestvici.

O toj operaciji već se pisalo u prošlom prijelaznom roku, ali je propala, no ovaj put trebala bi se realizirati, jer Turan nema izbora nego smanjiti zahtjeve po pitanju plaće, s obzirom da mu je karijera dotaknula dno. Tudor se pak sigurno neće žaliti ako dobije tako zvučno pojačanje uoči ključnih utakmica sezone...