DUBROVNIK I ZAGREB

Tucak izabrao najbolje za Europsko prvenstvo, ali neki će otpasti

29.11.2023 u 12:01

Bionic
Reading

Izbornik hrvatske vaterpolo reprezentacije Ivica Tucak objavio je u srijedu širi popis od 20 igrača koji će kandidirati za nastup na Europskom prvenstvu u Dubrovniku i Zagrebu (4. – 16. siječnja 2024.)

Na popisu se nakon nešto više od dvije godine odnosno prvi put nakon Olimpijskih igara u Tokiju nalazi i centar Luka Lončar.

Planirano je da se hrvatska reprezentacija priprema u Zagrebu, od 9. do 23. prosinca, s tim da bi posljednjih pet dana priprema, od 17. do 23. prosinca, doputovala i reprezentacija SAD s kojom će onda Barakude sparirati, odnosno održati nekoliko zajedničkih treninga.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

Popis:

VRATARI: Marko Bijač (Olympiacos), Toni Popadić (Jug Adriatic osiguranje), Mate Anić (Jadran)

CENTRI: Josip Vrlić (Jadran), Ivan Krapić (Noisy-le-Sec), Luka Lončar (Olympiacos), Antonio Dužević (Jadran)

BRANIČI: Rino Burić (Jug Adriatic osiguranje), Matias Biljaka (Jadran), Marko Žuvela (Jug Adriatic osiguranje), Marino Čagalj (Jadran), Andrija Bašić (Waspo 98 Hannover)

NAPADAČI: Konstantin Harkov (Jadran), Filip Kržić (Jug Adriatic osiguranje), Franko Lazić (Jug Adriatic osiguranje), Zvonimir Butić (Jadran), Ante Vukičević (Marseille), Luka Bukić (Jadran), Jerko Marinić Kragić (Jadran), Loren Fatović (Jadran)