VIDEOTEASER

Tribe Films najavio 'Petardu', film o snowboardu

31.12.2010 u 11:00

Bionic
Reading

Riječki snowboarderi (i pokoja Zagrepčanka...) okupljeni oko ekipe iz Tribe Filmsa predstavili su foršpan za svoj peti film, prigodno, ne samo zbog blagdanske pucnjave nazvan - Petarda!

Snimanje filma, rekao nam je jedan od njegovih junaka, Matija Dukić Duk, počelo je još 2009. Materijali se gomilaju, a negdje na kraju zime trebali bismo vidjeti gotovu 'Petardu'.

Foršpan, mora se priznati, itekako obećava. U filmu će biti manje-više svi naši najbolji borderi i borderice - Vid Barić, Toni Jelenić, Ana Rumiha, Matija Dukić, Luka Ivica, David Sutlović, Anja Štefan, Maja Radišić, Filip Krstanović itd... A možda još nekog pokupe po putu, kaže Duk. A i nisu baš svi iz Rijeke...

Ono najbolje? Tribe Films poklanja fanovima i prijateljima svoje filmove. Svakako pratite www.tribe-films.com, jer ondje će se tokom zime pojaviti i brojni clipovi koji će se naći i u Petardi.

Jedini kojemu će bordanje ove zime vjerojatno biti tlaka je Rene Gallo. On je, naime, zadužen za sva snimanja i montažu. No sudeći po prethodnim videoradovima Tribe Filmsa, rezultat bi trebao biti sjajan video domaćih borderica i bordera. Duk i ekipa, pazite na sebe i ne jedite žuti snijeg, Rene - kameru u ruke, jer očekujemo najbolji hrvatski film o snowboardu dosad! Sretno :)

Petarda  - foršpan