slavlje na poljudu

Trenera Hajduka je nakon sjajne pobjede jedna stvar posebno oduševila: Bilo je to fantastično...

22.07.2021 u 23:55

Bionic
Reading

Hajduk je u prvoj utakmici 2. pretkola UEFA Konferencijske lige na Poljudu pobijedio kazahstanski Tobol 2:0. No, više od svega je trener Hajduka, švedski strateg Jens Gustafsson, imao priliku osjetiti podršku 12.000 navijača s tribina

'Jako sam sretan što su se navijači vratili na tribine. Atmosfera je bila fantastična, pomogli su nam', rekao je odmah nakon utakmice oduševljeni trener Hajduka Jens Gustafsson.

'Bili' su slavili 2:0 golovima Marina Ljubičića...

'Odigrali smo solidno i bilo je važno da ne primimo gol jer smo ih do sada dobivali previše. Imali smo još neke šanse za koji gol više, ali idemo u Kazahstan u dobrom raspoloženju', pričao je švedski trener na klupi Hajduka te dodao:

'Na poluvremenu smo prve runde i sretan sam zbog pobjede, zbog igre. Vidio sam dobru momčad koja raste. Zadovoljan sam izvedbom u susretu s Tobolom. Krovinović? Vidi se njegov značaj za momčad, ali Filip je s nama od ponedjeljka i ne bi bilo korektno puno o njemu govoriti s obzirom na kratko vrijeme provedeno s momčadi. Ljubičić? Prođeš kroz razočaranja da bi napravio karijeru. Sjajno je reagirao s Tobolom nakon Lokomotive, a Mlakara sam stavio na lijevo krilo, jer može igrati više pozicija...'

  • +20
Hajduk - Tobol, 2. pretkolo Konferencijske lige, 2021/22. Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL

No, imao je trener Hajduka i upozorenje...

'Bit će drugačija utakmica na Kazahstanu. Fokus je na utakmici u nedjelju, ali još možemo rasti kao ekipa. Rekao sam to i poslije Lokomotive, a ova utakmica će nam pomoći u tome. Igrači su dobro reagirali poslije remija i moramo nastaviti raditi te skupljati samopouzdanje. Danas smo igrali mnogo bolje nego protiv Lokomotive i imam dobar predosjećaj nakon ovog susreta', kazao je Gustafsson koji je za kraj još jednom morao spomenuti navijače:

'Bilo je bolje nego što sam očekivao, no želim da stadion bude pun jer će nam to biti od velike pomoći!'