drastične mjere

Predsjednik Real Madrida šokirao je navijače; ovo su pojačanja koja stižu na Santiagu Bernabeu i što će to značiti za Luku Modrića?

22.07.2021 u 10:59

Bionic
Reading

Sad je jasno da Real Madrid ovog ljeta neće puno trošiti na kupovinu igrača. U stvari, ako je vjerovati riječima predsjednika Florentina Pereza, čini se kako 'kraljevi' neće potrošiti ni lipe u ljetnom prijelaznom roku...

U Madrid je stigao David Alaba (29), no on je za Real potpisao kao slobodan igrač i njega su 'kraljevi' angažirali potpuno besplatno. Sjajno je to odrađeni posao predsjednika Florentina Pereza koji je tako u stoperu Bayerna našao adekvatnu zamjenu za 'odbjeglog' dojučerašnjeg kapetana Sergija Ramosa.

I baš kad su se navijači ponadali kako će Perez sada krenuti u ofenzivu i do kraja prijelaznog roka kupiti nekog 'kapitalca', doživjeli su - šok! Naime, čini se da Real - ako ne dođe do neke povijesne promjene - ovog ljeta ipak neće kupovati pojačanja! Sanjaju i dalje na Santiago Bernabeu dolazak Kyliana Mbappea, no to je dugoročni projekt, težak i skup, preskup za ova vremena...

Tako španjolski mediji bliski Realu otkrivaju kako je trener Carlo Ancelotti ostao šokiran nakon što mu je Florentino Perez objasnio situaciju te ga 'upoznao' s pojačanjima.

'Nova 'pojačanja' Reala su Gareth Bale, Martin Odegaard i Dani Ceballos', jasno je kazao Perez i dodao:

'Gotovo sam siguran da više nećemo trošiti...'

Da, Real je s posudbi vratio Balea, Odegaarda i Ceballosa, pa se Ancelotti našao pred zidom i jednostavno ih mora ukomponirati u momčad Reala za novu sezonu.

A to bi mogao biti problem za kapetana hrvatske reprezentacije Luku Modrića (35) koji će u Ceballosu i Odegaardu dobiti konkurenciju u veznome redu. Naime, Modrić u novu sezonu ulazi kao najstariji igrač Reala, ovo mu je gotovo sigurno posljednja godina u redovima 'kraljeva', pa će Ancelotti silom prilika ipak morati više prostora dati mladim snagama.

Najveća je nepoznanica Gareth Bale (32) koji ima sve manje motiva za igranje nogometa jer većinu vremena provodi na terenima za golf. Velšanin bi vrlo lako mogao postati problem u svlačionici Reala jer Ancelotti i Perez neće tolerirati njegovu nezainteresiranost...