ISKUŠENJE SPLITA

Trener RNK Split uoči Torina: Prekidi su naša šansa!

21.08.2014 u 12:57

Bionic
Reading

Nogometaši Splita igraju na Parku mladeži najveću utakmicu u svojoj povijest. U play off fazi Europske lige, u grad pod Marjanom stiže Torino (20.30h).

Iskusni veznjak Tomislav Dujmović smatra da talijanski sastav nije stepenica koju se ne može preskočiti.

'Mislim da smo u europskim utakmicama rasli i iznenadili smo sami sebe tim rezultatima. S druge strane napunili smo se samopouzdanjem i vidjeli smo da možemo parirati klubovima u Europi. Očekujemo dobru utakmicu i dobar rezultat pogotovo što vidimo neke naše prednosti i vidimo da možemo. Motiva nam ne manjka jer radi se o ulasku u grupe Europske lige, a to je velika stvar za klub i igrače. To će svakom igraču biti prisutno negdje u mislima i to je najveći motiv koji može bit', rekao je DujmovićMišljenje da se s Torinom može ravnopravno nosit dijeli i trener Splita Ivan Matić

'Vjerujem da smo u boljem fizičkom stanju od njih. Od onog što smo vidjeli mislim da su prekidi naša šansa pa vjerujem da ćemo u i toj fazi napraviti dodatni iskorak. Oni su momčad puna kvalitenih pojedinaca i sigurno je da smo dobili jednog od težih protivnika u ovoj fazi. Bilo bi dobro da ne primimo gol, nije loše ni neodlučeno pred uzvrat, a vjerujem da ćemo ostvarit pozitivan rezultat', smatra Matić.