solari otkriva

Trener Reala otkrio kakvu je žrtvu podnio Modrić; drugi u takvom stanju ne bi ni ustali iz kreveta

05.01.2019 u 12:52

Bionic
Reading

Nogometaši Reala u četvrtak su odigrali utakmicu 17. kola La Lige, a kod Villarreala su izvukli tek remi 2:2

Naravno, nakon takvog rezultata, prema treneru Reala Santiagu Solariju, ali i njegovim igračima, upućene su brojne 'otrovne strelice', koje su pogađale sve.

Između ostalog i našeg Luku Modrića, koji je na terenu proveo 64 minute, kada je umjesto njega ušao Valverde.

  • +5
Finale klupskog SP-a, Real Madrid - Al Ain Izvor: Pixsell / Autor: FOTO CHEMA REY/UESyndication/PIXSELL/UESyndication/PIXSELL

S obzriom da Modrić još od početka sezone nije uhvatio formu na kakvu je navikao navijače Reala, jasno je da se njegovi nastupi gledaju drugim naočalama. Ipak, za nešto skromniji nastup, nakon ovih Solarijevih riječi, ima(o) je potpuno pravo.

'Modrić se oporavlja od gripe, dao je najviše što je trenutno mogao. Sretan sam da je uopće mogao odigrati tih 60-tak minuta, što smo ustvari i planirali prije utakmice', objasnio je trener nakon utakmice, a u petak otkrio i ostatak 'zdravstnevog biltena' svojih igrača.

'Igrači nemaju vremena za odmor i rekuperaciju. Bale je u Vigu igrao s otečenim gležnjem u drugom poluvremenu, Benzema je jedan od najvelikodušnijih napadača koje znam, Lucas svaku utakmicu istrči 14 kilometara, Carvajal ima ogromno srce, a Modrić je neki dan igrao s temperaturom od 39.4°C. to smo dogovorili s Lujkom jer trebao nam je u toj utakmici. Požrtvovnost naših igrača je neupitna i oni to iznova dokazuju', objasnio je Solari.