glavna tema

Trener PSG-a progovorio o sudbini Neymara; takav rasplet sve je izgledniji

13.08.2019 u 06:21

Bionic
Reading

PSG je krenuo u francusko prvenstvo pobjedom protiv Nimesa 3:0, ali glavna tema je i dalje mogući odlazak Neymara iz pariške momčadi

Parižani su u obranu naslova krenuli sigurnim trijumfom 3:0, a strijelci su bili Cavani (24-11m), Mbappe (56) i Di Maria (69). No daleko od toga da je sve idealno u jednom od najbogatijih klubova svijeta. Situacija oko Nemyara ni dalje nije razriješena.

Kao mogući kupci brazilskog reprezentativca spominju se Barcelona i Real, a ni Neymar ne taji da bi rado napustio grad svjetlosti. Zato nije ništa čudno da je trener Thomas Tuchel suočen s pitanjima oko budućnosti svoje skupocjene zvijezde.

'Moramo biti realni naći rješenje bez Neymara u momčadi. No nemoguće je pronaći takvog drugog igrača, koji može raditi iste stvari kao on. Jednostavno ne možemo ga izgubiti i pronaći nekoga iste razine', jasan je bio Tuchel.

  • +2
Neymar Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'To su stvari između Neymara, PSG-a i drugog kluba, ja ne mogu više ništa više reći. Volim Neymara i želio bih da nastavi igrati s Mbappeom i svima drugima. Ako ode, neću spavati...', dodao je njemački stručnjak.