Stiže im hajduk

Trener Osijeka Zekić dotakao se blamaže kod Gorice, a na znakovit način i Livaje

07.11.2023 u 13:26

Bionic
Reading

Uoči zaostale utakmice 3. kola SuperSport HNL-a između Osijeka i Hajduka (MAXSport 1, srijeda od 17 sati) novinarima se obratio trener domaćih Zoran Zekić

Od prije je poznato kako su sve ulaznice za derbi koji se igra na Opus Areni vrlo brzo rasprodane tako da je druga opcija izravan TV prijenos na kanalu MAXSport 1 (MAXtv, 17 sati).

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Dobro je uvijek igrati. Malo mi smeta što nemam pokoji trening. U kratko vrijeme dosta toga se događa. Nema kukanja. Imali smo bolan proces u subotu. Ne treba se skrivati, otišlo je na stranu Gorice. U srijedu je nova utakmica, novi izazov. Pred svojom publikom. Nadam se da ćemo se tako pokazati, odgovoriti na izazove i svi skupa se radovati', kazao je uoči derbija trener Osijeka Zoran Zekić.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Očekivano, dotakao se i najboljeg igrača Hajduka Marka Livaje koji je uvijek opasnost po gol:

'Naravno da je zaslužio pozornost, ali nogomet je momčadska igra. I tako se treba postaviti. Ako se igra flaster na jednom, otvara se prostor drugima. Hajduk to jako dobro koristi. Volio bih da više razmišljam o svojoj momčadi i kako da radimo probleme protivniku', dodao je Zekić.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite li dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

No, očekivano kazao je još nekoliko riječi o utakmici u Velikoj Gorici u kojoj je Osijek poražen 3:0 što je mnoge iznenadilo. Neki su čak mišljenja kako je riječ o blamaži:

'Možemo pričati o puno aspekta, ali istina je da smo bolno izgubili. Sreća da imamo novi izazov i da ne možemo razmišljati previše. U Gorici smo bili na dobrom tragu, ali detalji zbog kojih smo primili golove nam se ne smije događati. Ima puno stvari. Treba pokazati karakter, tko smo i što smo pa da uz pomoć navijača dati 200 posto.'

Na kraju je Zekić kazao i nekoliko novosti o udarnom sastavu Osijeka jer poznato je kako su se Fiolić i Caktaš priključili treninzima:

'Svi su na treningu, vidjet ćemo u kakvom su izdanju. Nadam se da će biti barem malo iskoristivi', kazao je Zekić.

Standings provided by Sofascore