Dobre vijesti

Trener Milana Stefano Pioli otkrio što se događa s Antom Rebićem i kada ćemo hrvatskog reprezentativca napokon gledati u akciji

31.10.2020 u 15:37

Bionic
Reading

Ante Rebić trebao bi se na teren vratiti u nedjeljnoj utakmici s Udineseom u Serie A

Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Rebić prošle je sezone oduševio sve u Milanu. U 36 utakmica zabio je 15 golova i upisao pet asistencija, a to je bilo dovoljno da talijanski div otkupi njegov ugovor od Eintrachta iz Frankfurta. Ove sezone Rebić je dobro krenuo, ali onda je uslijedila ozljeda koja ga je na mjesec dana udaljila od nogometa.

U dvije utakmice za Milan ove sezone je upisao jednu asistenciju, ali onda se 27. rujna teško ozlijedio na utakmici s Crotoneom. Rebić je nakon jednog duela sa suparničkim igračem u 56. minuti gadno pao i ozlijedio lakat. Od tada ga nema na terenu.

U proteklih mjesec dana, Rebić je propustio okupljanje reprezentacije i dvije velike utakmice Milana u Serie A u kojima su s 1:2 pobijedili Inter i s 3:3 remizirali s Romom. Uz to, propustio je i utakmici sa Spartom Prag u Europskoj ligi u kojoj je Milan slavio s 3:0.

Prije nekoliko dana se pojavila informacija da se Rebić napokon vratio treninzima, a trener Milana Stefano Pioli otkrio je kada ćemo ga ponovno vidjeti u akciji.

'Zadnja dva treninga trenirao je normalno i na raspolaganju je za nedjelju. Bit će na klupi i moći će odigrati dio utakmice', poručio je Poli uoči nedjeljne utakmice s Udineseom.

Milan je nakon prvih pet odigranih kola prvi na tablici s 13 osvojenih bodova, a Rebić će biti veliko pojačanje u nastavku natjecanja.