GLASINE SVE JAČE...

Trener Juventusa otkrio situaciju oko Cristiana Ronalda; odluku će donijeti u zadnjem trenutku

26.11.2019 u 06:57

Bionic
Reading

U utorak (21 sat) u Torinu, igraju Juventus i Atletico, a nogometnu javnost ponajviše zanima hoće li na travnjak od prve minute istrčati Cristiano Ronaldo

'Stara dama' je već nakon četiri kola osigurala plasman u osminu finala Lige prvaka, a Atletico je blizu tome. Upravo te dvije momčadi susreću se u utorak, ali više nego o tom okršaju govori se o situaciji oko Cristiana Ronalda.

Podsjećamo, najveća zvijezda Juventusa dvije utakmice u nizu je zamijenjena, a to joj se nije svidjelo. Alibi je trener Maurizio Sarri potražio u ozljedi Portugalca, no on je igrao za reprezentaciju, a kada se vratio nije bio u kadru torinskog sastava za susret s Atalantom u talijanskom prvenstvu.

Počele su glasine oko sudbine jednog od najboljih nogometaša svih vremena te mogućem odlasku u PSG za godišnju plaću od 45 milijuna eura (u Juventusu ima 31 milijun eura). I zato javnost sa zanimanjem zanima hoće li Ronaldo istrčati protiv Atletica u utorak.

Očigledno nitko ne vjeruje u glasine o ozljedi iako Sarri uporno tvrdi da je to problem.

  • +5
Serie A, Atalanta – Juventus Izvor: Profimedia / Autor: Miguel MEDINA / AFP / Profimedia

'Ronaldo je trenirao sa suigračima, sve se osjeća bolje i procijenit ćemo hoće li se dovoljno oporaviti da igra', rekao je Sarri te dodao nešto o Atleticu.

'Atletico je drugačiji u usporedbi s Realom ili Barcom. Uvijek su konkurentni i dugo pobjeđuju na svoj način. Mislim da kolega Diego Simenone zaslužuje naklon za svoj rad.'

  • +8
Cristiano Ronaldo Izvor: EPA / Autor: ALESSANDRO DI MARCO