sapunica u torinu

Trener Juventusa napokon se ohrabrio i progovorio o sudbini Marija Mandžukića

27.09.2019 u 17:18

Bionic
Reading

Maurizio Sarri ovog je ljeta na klupi Juventusa zamijenio Massimiliana Allegrija i odmah napravio čistku u svlačionici 'stare dame'. Najveća Sarrijeva žrtva je naš Mario Mandžukić koji je izgubio mjesto u momčadi, a nije ni prijavljen za utakmice Lige prvaka. Sad je Sarri otkrio planove i kakva je u stvari Mandžina budućnost u Torinu

Mario Mandžukić (33) je bivši. Jasno je to svima u Torinu, pa i samom Mandži koji je ovog ljeta odbijao ponude koje su stizale. No, tvrdoglavo je odlučio ostati i izboriti mjesto u momčadi Juventusa. Na žalost, krivo je procijenio jer je, sada se to tek vidi, novi trener Maurizio Sarri već unaprijed odlučio prednost dati Gonzalu Higuainu.

I tako se Mandžukić našao u 'neobranom grožđu', prijelazni je rok završio, u Katar ili Kinu mu se ne ide, američki MLS mu baš i nije neki izazov, a u momčadi Juventusa za njega nema mjesta. Ne na terenu, nema ga niti na klupi! Definitivno je to najveće poniženje koje je Mandžo mogao doživjeti u Torinu, a sada se o njegovoj situaciji napokon oglasio trener Sarri. I nije Mandžukić jedini nezadovoljni u redovima Juventusa.

'Svi znate da Mario Mandžukić aktivno traži novi klub', otkrio je 'toplu vodu' Sarri i nastavio:

'Za sada čekamo jer je u nekim zemljama prijelazni rok još aktualan, možda stigne ponuda koja će zadovoljiti sve strane.'

No, što ako ponuda koja 'obara s nogu' ipak ne stigne. Dva su dana do završetka prijelaznog roka u Kataru, a dogovor nije na vidiku...

'Ako ostane, imat ću Marija Mandžukića na raspolaganju u nastavku sezone...', lakonski je odgovorio Sarri iako mu gotovo nitko više ne vjeruje da će u nadolazećim tjednima/mjesecima, pa makar i slučajno' posegnuti za uslugama hrvatskog napadača.

  • +9
Mario Mandžukić u dresu Juventusa Izvor: EPA / Autor: ALESSANDRO DI MARCO

U sličnoj je situaciji i nekadašnji Mandžin suigrač iz Bayerna, Emre Can. I njega je Sarri prekrižio...

'Emre Can? Žao mi je što sam ga izostavio sa spiska za Ligu prvaka, ali morao sam to učiniti. Moram ga oporaviti i vidjeti ga opet motiviranog i sretnog. Njegove su izjave normalne s obzirom na to da svaki nogometaš želi igrati Ligu prvaka. Pokušat ću ga psihološki vratiti', kazao je Sarri.

Kako se sada čini, Mandžo i Can će već ove zime 'dići sidro' te nogometnu sreću potražiti na nekim drugim destinacijama, što dalje od Maurizija Sarrija.