VELIKI STRUČNJAK

Trener Bielsa iz Bilbaoa prelazi u milanski Inter?

17.03.2012 u 15:20

Bionic
Reading

Trener španjolskog nogometnog prvoligaša Athletic Bilbaa, Marcelo Bielsa, odbija razgovarati o produljenju ugovora s baskijskim klubom, a mnogi misle da je razlog tome talijanski Inter

Trener koji je prije samo dva dana (četvrtak) izbacio veliki Manchester United u osmini finala Europa lige, navodno je velika želja Intera koji ga je pokušao dovesti prošloga ljeta, ali je Argentinac taj poziv odbio. Ugovor Bielsi s Athleticom istječe ovog ljeta, ali Argentinac ne želi zasada govoriti o produljenju istog.

'Ne želim sada o tome polemizirati. To me pitanje stavlja u doista neugodnu situaciju. To je pitanje koje mijenja raspoloženje unutar momčadi. O takvim stvarima se govori na kraju sezone, kada su svi rezultati crno na bijelom', veli Bielsa.

Sadašnji trener 'nerazzurra' Cludio Ranieri vrlo vjerojatno neće ostati na kormilu milanske momčadi i u idućoj sezoni, tako da je jedna od opcija definitivno i Bielsa. Od ostalih kandidata spominju se i nedavno otpušteni menadžer engleskog Chelseaja Andre Villas-Boas i bivši izbornik Engleske Fabio Capello.

Pogledajte kako Baski vole Athletic Bilbao. San Mames uoči Uniteda
Snimka dvoboja u kojem je pao veliki Manchester United prošloga četvrtka